TV Zaansport

Lidmaatschap algemene informatie

Het lidmaatschaps jaar van TVZaansport loopt van 1 januari tot 31 december.
Voor nieuwe leden die in de loop van het jaar instromen wordt het contributie bedrag verrekend vanaf de eerste van de maand waarin wordt je instroomt.

Aanmelden als lid van TVZaansport kan door middel van het invullen ons online inschrijfformulier.

Informatie over de voorjaarsaanbieding 2023 lees je hier

Het ledenbestand van TVZaansport is divers, we hebben leden variërend in leeftijd van 4 jaar tot 80+. Voor iedereen wat wils dus.
Wil je een keer een proeflesje doen of een keer komen kijken, stuur ons dan even een mailtje, dan nemen we contact me je op om een afspraak te maken.

Heb je een vraag? Mail dan naar [email protected]

Jeugd
Onze jeugdleden worden lid op basis van het Tennis alles in 1 concept. Dit houdt in dat je de mogelijkheid hebt om een totaalpakket te kiezen waarbij je de rest van het seizoen geen onverwachte kosten meer krijgt.
We hebben binnen dat alles in 1 concept een aantal pakketten samengesteld.

Tenniskids Blauw
Voor kinderen tm 6 jaar hebben we het Tenniskids Blauw pakket. Naast het lidmaatschap zijn hierbij 34 lessen inbegrepen

Alles in 1
Voor kinderen vanaf 6 jaar hebben we 3 pakketten waaruit je kunt kiezen.
Voor alle pakketten geldt dat je lid bent van TVZaansport én de KNLTB en dat je dus het hele jaar kunt vrij tennissen op onze banen.

BASIS
Bij het BASIS pakket zijn hier nog 34 lessen bij inbegrepen (1 keer per week)Voor het basispakket betaal je 19,- per maand.

PLUS
Wil je naast tennislessen ook meedoen aan competities en aan twee andere activiteiten (ouder kind toernooi en clubkampioenschappen) dan hebben we voor jou het PLUS pakket. Naast de competities en activiteiten is hierbij ook een kledingpakket (Nike shirt en Nike trui) inbegrepen. Voor het Pluspakket betaal je 26,- per maand.

TOP
Wil je naast alles uit het Plus pakket nóg een extra training van anderhalf uur per week, dan kun je kiezen voor het TOP Pakket. Je krijgt dan dus geen 24, maar 68 lessen per jaar, waarbij de 34 extra lessen niet één, maar anderhalf uur duren. De maandelijkse kosten voor het TOP pakket bedragen 41,- per maand

NB.Maandelijkse betalingen alleen door middel van een machtiging voor automatische incasso via ClubCollect. Zonder deze machtiging sturen we je één keer per half jaar een iDeal betaallink.


Spelerspas

Voor alle lidmaatschappen geldt:
Om te kunnen spelen (zowel vrijspelen als competitie of toernooien) heb je een KNLTB spelerspas nodig.
Deze spelerspas kunnen wij voor onze leden aanvragen, maar daarvoor is het wel nodig dat u een (recente) pasfoto inlevert / opstuurt bij/naar onze ledenadministratie.

Contributie
Ieder lid is verplicht contributie te betalen.
Voor de contributiebetalingen maken we bij TVZaansport gebruik van ClubCollect.  Leden krijgen in de loop van de eerste maand van het nieuwe tennisseizoen een betaalverzoek in de e-mailbox. Dit kan een aankondiging zijn van de automatische incasso, óf een iDeal betaallink.
Wanneer de contributiebetalingen niet of niet op tijd worden voldaan bestaat de kans dat er extra incasso kosten in rekening worden gebracht.


Normale tarieven:
Senioreleden 190,- voor een jaar.
Tenniskids Blauw 15,- per maand. (180,- per jaar, incl. 34 lessen)
Jeugdtennis alles in 1 Basis (va. 6 jr) 19,- per maand. (228,- per j. incl. 34 lessen)
Jeugdtennis alles in 1 PLUS (va. 6 jr) 26,- per maand. (312,- per j. incl. 34 lessen)
Jeugdtennis alles in 1 TOP (va. 6 jr) 41,- per maand. (492,- per j. incl. 68 lessen)

G-Tennissers 135,- Wanneer het betalen van de contributie even niet uitkomt, blijf er dan niet mee rondlopen, maar neem even contact op met onze ledenadministratie. Vaak is er een passende oplossing mogelijk.TVZaansport is aangesloten bij Meedoen Zaanstad

Wij van TVZaansport vinden dat iedereen moet kunnen sporten. Daarom hebben wij ons als vereniging aangesloten bij het gemeentelijk initiatief Meedoen Zaanstad.
Hier kun je meer lezen over de mogelijkheden die er zijn. Heb je nog vragen, mail dan naar onze ledenadministratie.([email protected])


Gezinskorting:
Zijn er meerdere leden van 1 gezin lid van TV Zaansport,woonachtig op hetzelfde adres, dan kom je in aanmerking voor gezinskorting.
3 personen lid = 10 % korting
4 personen lid = 15 % korting
5 personen lid = 20 % korting
De korting wordt verrekend met het totale contributie bedrag.
NB. Dit geldt alleen wanneer alle gezinsleden een volledig lidmaatschap hebben.


Lidmaatschap stopzetten

Het lidmaatschap van onze vereniging loopt van 1 januari tot 31 december. 
Wanneer u wilt opzeggen dient u dat schriftelijk te doen VOOR 15 december.

Wanneer u na 15 december opzegt brengen we minimaal de kosten voor KNLTB lidmaatschap voor het nieuwe seizoen in rekening!Voor vragen kun je contact opnemen met de ledenadministratie :
[email protected]

 

 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 75 670 0188

Sportpark de Kuil / TVZaansport

Kuilpad 1E
1509 AS Zaandam

KVK-nummer

40618240