Tennisschool Jeroen Hoevenberg

Tennisschool Jeroen Hoevenberg
Gouden Sponsor TVZaansport 2024

 

Tennis/ padel school Jeroen Hoevenberg heet u welkom.

Ontspanning door inspanning
Tennis/ padel school Jeroen Hoevenberg, gevestigd bij TV Zaansport, is niet zomaar een tennisschool. Er gebeurt meer, veel meer dan alleen het aanleren van de basisslagen van de tennissport. De tennisschool heeft een goed onderbouwde visie en biedt de best denkbare service aan alle cursisten, van jong tot oud, van beginner tot en met de professionele tennisser.

Persoonlijke touch
Om alle activiteiten goed te laten verlopen, is de tennisschool constant bezig met het volgen van de ontwikkeling van de tenniskwaliteiten van de cursisten. Het onderling bespreken van de te volgen lesprogramma‚Äôs en de aanpak van de persoonlijke aandachtspunten maken daarvan een groot deel uit. Kortom, onze tennisschool staat borg voor kwaliteit. Iets wat duidelijk voor resultaten zorgt.

De mogelijkheden
Of u nu tennis wilt gaan spelen voor de lol, om lekker te bewegen of om zo goed mogelijk te worden en toernooien gaat spelen of competitie. Voor elk niveau kunt u terecht bij de tennisschool. De trainingen zijn goed opgebouwd en veelzijdig waardoor de tennissport voor u ineens veel meer mogelijkheden biedt en u er meer plezier/succes aan zult beleven. Voor elke groep of persoon word dan ook een apart trainingsschema gemaakt voor deze zomer. Om zo goed voorbereid te zijn op toernooien en/of de competitie, in welke klasse dan ook.

De Tennisschool hoopt natuurlijk u als klant te mogen begroeten. Of u nu net begint, al 15 jaar speelt, 5 jaar of 60 jaar oud bent, de tennisschool zal er altijd voor zorgen dat u (nog) beter de mogelijkheden van deze fantastische sport leert kennen.


Wilt u meer informatie of een proefles bijwonen bij TV Zaansport, neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op:

Jeroen Hoevenberg (tennisleraar) 0648196135

Of stuur een mail naar: [email protected]

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 75 670 0188

Sportpark de Kuil / TVZaansport

Kuilpad 1E
1509 AS Zaandam

KVK-nummer

40618240